2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: FSS sređuje Zvezdin stadion

Objavljeno: 17.05.17 u 11:25

Mnogima je tokom sezone upalo u oko loše stanje trave na stadionu Crvene zvezde, a kako HotSport saznaje, to bi trebalo da se promeni po okončanju ove sezone.

Naime, prema našim saznanjima, FSS želi da promeni kompletnu podlogu na najvećem srpskom stadionu, a jedan od glavnih razloga jeste gostovanje fudbalera Velsa 11. juna na stadionu Crvene zvezde, u okviru kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo, kao i buduće utakmice reprezentacije koje će nacionalni tim igrati na „Marakani„. 

Još uvek nije odlučeno kada će započeti radovi na renoviranju terena, ali su u opticaju dve opcije. 

Prva je ponedeljak, po završetku takmičenja u Superligi, što bi značilo da bi stadion bio spreman za dolazak Ostrvljana, ali bi zbog toga finalni meč Kupa Srbije bio odigran u Humskoj.

Kao druga opcija spominje se avgust, što je, za sada, verovatnija solucija.

Podsećamo, takmičenje u Superligi Srbije završava se u nedelju, 21. maja, mečevima 37. kola, dok je kraj sezone zakazan za 27. maj i finalni meč Kupa Srbije, koji je prvobitno trebalo da bude odigran u Novom Sadu, ali je, zbog velikog interesovanja navijača i iz bezbednosnih razloga, verovatnije da će biti pomeren u Beograd.

Konačna odluka o domaćinu finala kupa bi trebalo da bude poznata sutra, nešto posle 13 časova, za kada je zakazan žreb za domaćina utakmice.

 

 

0
0

2 Komentara

  1. DA sam na celu FSS samo bih pomogao Suboticu, N>Sad, Krusvac, Nis i Cacak da zavrse potpuno stadione.I gradio bih Nacionalni stadion „po svaku cenu“! Stadion od 70 + hiljada poverio bih Kinezima da finansiraju uz zahtev da povecaju kapacitet stadiona JNA makar za 8-10 000 sedista i daoba stadiona pokriju! To bi bila verovatno investicija od nekih verovatnih 300 do 350 mil. evra, a maksimalno ucesce bi uzela domaca operativa.Ovaj mega sportski nacionalni projekat bih vezao za sveukupne projekte koji se sada dogovaraju sa Kinezima, da sve ispadne ekonomicnije.I da se sve zavrsi za 3 do cetiri godine! Nase stenjanje i razvlacenje govori samo koliko smo spori i neinventivni i nesposobni da uradimo projekat od pocetka do kraja. Umesto toga ,kamarila u FSS se nagurala tamo da prezivljava, posebno zvezdini propali nazovi kadrovi, Bunjevcevici, mrakici i sl. neznalice. Da ne govorim o celnom coveku koji ima zavrsenu srednju skolu i loptanje po livadama ko vezu sa vrhunskim sportom. Jadna li nam majka!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter