1
Domaći fudbal

STOLICA I FILIPOVIĆ: Teška utakmica, ali gledamo isključivo nas

Objavljeno: 16.05.17 u 19:55

Fudbaleri Voždovca sutra od 19 časova igraju meč protiv ekipe Vojvodine, poslednji na terenu na „krovu“, kad je u pitanju ova sezona.

Tim povodom su na konferenciji za medije govorili trener „zmajeva“ Ilija Stolica i mladi reprezentativac Aleksandar Filipović

 

– Ovo je treća u nizu utakmica sa najjačim protivnicima u ligi. Vojvodina je klub koji izuzetno respektujemo, ali se i radujemo susretu sa jednom takvom ekipom, rekao je Stolica na početku.

Imao je samo reči hvale za ekipu iz Novog Sada:

Vojvodina ima nov i mlad stručni štab koji jako dobro poznajem, pre svega iz igračkih dana i sa te strane sam srećan što ću se ponovo susresti sa sportskim prijateljima. Vojvodina je u rangu kvaliteta sa Crvenom zvezdom i Partizanom i oni su taj klub koji već dugi niz godina pokušava da nađe mesto da prekine dominaciju dva vodeća kluba. Za sada im to nije uspelo, ali verujem da će uspeti u toj nameri bliskoj budućnosti, dodao je Stolica.

Ipak, i Voždovac ima svoju računicu…

– Sa druge strane, gledamo naše želje i naš kvalitet. Na svom terenu želimo da potvrdimo dobre igre i potvrdimo imidž koji nas prati u srpskom fudbalu, a to je da budemo ekipa koja igra lep i atraktivan fudbal. Takođe želimo da ponovimo bar približno partiju koju smo već imali sa Vojvodinom u regularnom toku prvenstva, zaključio je Stolica.

Filipović takođe smatra da njegovu ekipu ne očekuje lak zadatak:

– Očekuje na teška utakmica, Vojvodina ima dobru ekipu, što i pokazuje visok plasman na tabeli. Mi gledamo isključivo nas. Odigrali smo dobro celu sezonu i potrebno je da dobijemo dve utakmice do kraja i na pravi način i da završimo prvenstvo, istakao je Filipović.

Nakon 35 odigranih kola, Voždovac je sedmi na tabeli plej-of grupe, dok se Vojvodina nalazi na trećem mestu, i pobedom bi obezbedila tu poziciju, pošto ima četiri boda više u odnosu na Mladost iz Lučana.

0
0

1 Komentara

  1. Kako da ne videlo se protiv partizana mnogo sumnjiv gol(poklon da se zamazu oci) a onda u drugom poluvremenu mnogo cudnih situacija pa kako da ujedete ruku koja vas hrani

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter