0
Evrokupovi

FOTO: Twitter, footballitalia

‘STARA DAMA’ U PROBLEMU: Mandžukić napustio trening Juventusa!

Objavljeno: 16.05.17 u 16:53

Trener Juventusa Masimilijano Alegri imaće veliku glavobolju uoči kraja sezone u slučaju da ostane bez možda i ključnog šrafa, Marija Mandžukića.

U utakmici 36. kola Serije A protiv Rome, fudbaler Juventusa Mario Mandžukić doživeo je izrazito neugodnu povredu donjeg dela leđa u duelu sa uvek ratobornim Danijeleom de Rosijem, zbog čega je imao velikih poteškoća da nastavi meč, iako je do kraja namestio odličnu priliku Paolu Dibali, ali je ‘Stara dama’ ipak poražena sa 3:1.

Dva dana kasnije iz Italije stižu informacije da je Mandžukić završio trening pre vremena jer nije mogao normalno da radi sa ostatkom ekipe baš zbog oštrog bola u leđima.

Iako je do kraja sezone ostalo vrlo malo, Juventus još uvek nije osvojio ništa, a mogao bi sve. U Seriji A imaju četiri boda više od prvog pratioca Rome dva kola pre kraja, 3. juna se igra finale Lige šampiona protiv Reala iz Madrida u Kardifu, ali prva sledeća borba za trofej je već sutra, kada će na rimskom ‘Olimpiku’ Juve igrati u finalu Kupa Italije protiv Lacija.

Mario Mandžukić, gotovo izvesno, neće igrati u tom meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter