0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OSTAO KOD KUĆE: Iskusni vezista Zvezde preskače vrlo važno gostovanje u Ivanjici (FOTO)

Objavljeno: 16.05.17 u 14:42

Problem je, izgleda, bol u leđima, pa je potrebno mirovanje od nekoliko dana.

Kako HotSport saznaje, leđa koče Nenada Milijaša, koji nije danas sa ostatkom ekipe otputovao u Ivanjicu. Posle treninga, iskusni vezista Crvene zvezde se požalio na jak bol i umesto na put, otišao je kući na Novi Beograd.

Tako je došlo do još jedne promene na prvobitnom spisku šefa strucnog štaba Boška Đurovskog. Nije bilo ni planirano da vezista bude u startnoj postavi, a tim koji je počeo meč protiv Mladosti iz Lučana u subotu vrlo verovatno će za susret sa Javor Matisom imati sam jednu promenu.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Na golu ostaje Damir Kahriman, a smenu smo ekskluzivno najavili pred pomenuti prethodni meč. Niko nema problema sa kartonima, samo pravo nastupa u finalu Kupa Srbije 27. maja nema stoper Abraham Frimpong, koji je ovog proleća standardan od dolaska iz kruševackog Napretka.

Ovo je poslednje gostovanje crveno-belih ove sezone i očekuje se dobra atmosfera podrška sa tribina stadiona kraj Moravice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter