0
Fudbal

OSKAR: Bilo bi sjajno da Dijego Košta dođe u Kinu

Objavljeno: 16.05.17 u 11:15

Dijego Košta napušta Čelsi i karijeru će najverovatnije nastaviti u Kini, jedino što se ne zna jeste to u kom klubu će nastupati.

Za sada se pominje Tijanđin Kvanžan koji u svojim redovima ima Aksela Vitsela, Žauvanja, Alešandra Pata i Žoaa Moraeša. Mediji u Kini pitali su vezistu Šangaj SIPG-a i bivšeg saigrača Brazilca sa španskim pasošem iz Čelsija Oskara da li ima informacije da će Košta u julu pojačati kineskog superligaša.

– Ne, nemam informacije o tome, ali bih voleo da vidim Koštu u kineskom fudbalu. Sve što mogu da mu poručim jeste da uživam u Kini. Jeste mnogo drugačije nego u mojoj zemlji, ali se navikavam. Napravio sam pravi potez dolaskom ovde – rekao je Oskar.

Brazilac je u Kinu stigao ove zime i za Šangaj SIPG je odigrao osam utakmica i postigao jedan gol. Za selekciju Brazila je odigrao 47 utakmica i postigao je 12 golova. Sa Dijegom Koštom je nosio dres Čelsija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter