1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT.RS

SRPSKI FUDBAL NE MOŽE BEZ SKANDALA: Mirko Poledica se javio policiji zbog pretnji predsednika Vojvodine (FOTO)

Objavljeno: 14.05.17 u 11:53

Kako se bliži kraj sezone u Superligi Srbije, tako sve više raste broj slučajeva koji nikako ne idu u prilog srpskom fudbalu.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’ Mirko Poledica pre jučerašnje utakmice između Vojvodine i niškog Radničkog napisao je na svom Tviter profilu kako ima nešto čudno u tom meču jer odnos kvota na kladionici nije realan.

Odgovor je sinoć posle utakmice stigao i od trenera Novosađana Radoslava Bataka, koji je istakao da je taj meč bio jedan od najregularnijih ove sezone, ali se ponovo oglasio Mirko Poledica i još jednom uzdrmao fudbalsku Srbiju.

Naime, objavio je da ga je sinoć posle 22 sata nazvao predsednik FK Vojvodina Dušan Mijić i pretio mu, zbog čega se Poledica odmah uputio u policiju.

– Pre par minuta me zvao predsednik FK Vojvodina, Dušan Mijić i pretio mi… Krenuo sam u policiju da ga prijavim. Zamislite predsednika bilo kog ozbiljnog kluba da u subotu u 22:20h zove nekoga koga ne poznaje, da mu saopšti da će ga zgaziti kao gnjidu – napisao je Poledica na svom Tviter profilu.

Videćemo kakve će posledice biti, obzirom da je policija uključena u ceo slučaj.

0
0

1 Komentara

  1. ..eto, umesto lica s’poternice, ode Mijic u policiju, mada, pravda je spora, ALI DOSTIZNA !!! ODLAZI Crveno Zlo u 4 ligu, pa makar i za 2 godine, ako vec ne ode (vise nego zasluzeno..) OVEEEE .!. XXAAXXAA .!. Kada OFK-a moze u 3, a zasto onda ne bi i OVI u 4..??!!! .!. XXAAXXAA .!. ISTI GAZDAAA, ISTIII PUT, ISTA „META“, ISTA LIGA, dobro, gore, dole, dal’ 3 ili 4, manje bitnoooo…!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter