0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA KINE: Pobeda Pekinga i Liaoninga, Božinov strelac u drugoj ligi

Objavljeno: 13.05.17 u 11:47

Odigrana su još dva meča 9. kola kineske Superlige, a pobede su zabeležili timovi Liaoninga i Pekinga, bod za Valerija Božinova u drugoj ligi.

Peking se vraća na pobednički kolosek. Guan je kao gost bio bolji od Janbiana 2;1. Za domaćina nije igrao naš Nikola Petković. Peking je poveo golom Buruka Jilmaza u 28. minutu. Stiv je samo četiri minuta kasnije doneo izjednačenje. Ipak, Turčin je u 53. minutu postigao drugi gol i Guanu iz Pekinga doneo novu pobedu za pomeranje ka vrhu tabele.

Liaoning je na svom terenu bio bolji od Čongkving Lifana 2:1. Domaćina je u vođstvo doveo bivši napadač Majnca i Verdera Ujah u 8. minutu, Ding Že je izjednačio, a Čamanga doneo pobedu Liaoningu u 71. minutu iz penala.

U derbiju druge lige Kine Dalijan Transkend je igrao 1:1 sa Mežu Hakom. Domaćin je poveo golom Hogjua iz penala u 3. minutu, a bod gostima je posle ‘Partizanovog šampionskog plesa’ doneo Valeri Božinov u 83. minutu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]SUPERLIGA KINE – 9. KOLO:

Petak:

Gvangžu R&F – Hebei 1:1 (0:0)

Subota:

Liaoning – Čongkving 2:1 (1:0)
Jabian – Peking Guan 1:2 (1:1)

13.35 Guižu Žičeng – Tijanđin Kvanđan
13.35 Henan – Šangaj Šenhua

Nedelja:

09.30 Čangčun – Gvangžu Evergrande
13.35 Điangsu – Šangdong
13.35 Tijanđin Teda – Šangaj SIPG[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter