5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUROVSKI BAŠ MENJA: Promena koju nijedan Delija nije mogao ni da zamisli…

Objavljeno: 13.05.17 u 10:25

Novi trener Crvene zvezde traži dobitnu kombinaciju, a protiv Mladosti bi na teren mogla tri nova igrača, jedno ime je skoro zaboravljeno.

Najavio je posle poraza u Kupu Srbije od Čukarickog trener Crvene zvezde Boško Đurovski da će za naredni meč napraviti „rez“ u najboljem timu. I kako saznaje HotSport pored dvojice novih startera izgleda da se sprema i zamena golmana, što svakako nije logičan potez u finišu prvenstva i pored slabijih odbrana Filipa Manojlovića. Valjda momku, koji je pokazao potencijl treba pružiti podršku da se kroz utakmice vrati u formu, ali novi šef stručnog štaba ima svoju viziju ovog problema.

Priliku bi trebalo da dobije Damir Kahriman posle pauze od septembra, kada ga je zadesila slična sudbina posle mečeva sa Sasuolom i šampionatu Srbije. Iskusni čuvar mreže je tek pre par nedelja počeo da bude rezerva zbog povrede Nemanje Supića, koji je izgleda završio svoju misiju, pošto mu ugovor ističe na leto.

Ostaje da se sačeka odluka hoće li ulogu u današnjem meču dobiti kapiten Aleksandar Luković i Nenad Milijaš, kojih nije bilo u Kup meču sa Čukaričkim i da se vidi koliko oni svojim iskustvom mogu Crvenu zvezdu da izvuku iz letargije.

Kahriman – Petković, Luković, Le Talek, Anđelković – Donald, Milijaš, Kanga, Ristić, Plavšić – Boaći.

0
0

5 Komentara

  1. Iako ne volim „polovične“ strance u srpskom fudbalu, za prvi tim Zvezde moraju igrati njeni BRZI stranci, jer Zvezda danas nema dovoljno brzih igrača u svojim redovima !! Zato Đurovski, pored psihologa za motivaciju igrača, u prvi tim mora da ubaci 2 NAJBRŽA omladinca, da igraju po poluvreme, a iz prvog tima da ispadnu penzioneri i sporaći: Milijaš, Donald, Luković, Frimpong,…!!
    Od sledeće sezone, za ulazak u prvi tim CZ, uslov broj 1 je : BRZINA na 5, 15 i 30 metara i ŠUT iz igre !!

    0
    0
    Odgovori
  2. Donald i Milijaš su previše spori za centralne vezne igrače (pogotovo u odbrambenoj fazi), zato mora igrati bar JEDAN BRZI igrač koji je dobar u oduzimanju lopte.!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Manojlo samo sto je 3 puta probusen, VEC mu sleduje ‘zamena’ u vidu jos vece rupe s’autokomande od strane EVERRTONAAA .!. XXAAXXAA .!. Obrni, okreni, ALI rupa je rupaaa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter