Novi trener Crvene zvezde traži dobitnu kombinaciju, a protiv Mladosti bi na teren mogla tri nova igrača, jedno ime je skoro zaboravljeno.

Najavio je posle poraza u Kupu Srbije od Čukarickog trener Crvene zvezde Boško Đurovski da će za naredni meč napraviti “rez” u najboljem timu. I kako saznaje HotSport pored dvojice novih startera izgleda da se sprema i zamena golmana, što svakako nije logičan potez u finišu prvenstva i pored slabijih odbrana Filipa Manojlovića. Valjda momku, koji je pokazao potencijl treba pružiti podršku da se kroz utakmice vrati u formu, ali novi šef stručnog štaba ima svoju viziju ovog problema.


Priliku bi trebalo da dobije Damir Kahriman posle pauze od septembra, kada ga je zadesila slična sudbina posle mečeva sa Sasuolom i šampionatu Srbije. Iskusni čuvar mreže je tek pre par nedelja počeo da bude rezerva zbog povrede Nemanje Supića, koji je izgleda završio svoju misiju, pošto mu ugovor ističe na leto.

Ostaje da se sačeka odluka hoće li ulogu u današnjem meču dobiti kapiten Aleksandar Luković i Nenad Milijaš, kojih nije bilo u Kup meču sa Čukaričkim i da se vidi koliko oni svojim iskustvom mogu Crvenu zvezdu da izvuku iz letargije.

Kahriman – Petković, Luković, Le Talek, Anđelković – Donald, Milijaš, Kanga, Ristić, Plavšić – Boaći.