0
Domaći fudbal

‘CRNO-BELI TRENERI’: Dva bivša šefa struke Partizana na meti tima iz Republike Srpske (FOTO)

Objavljeno: 13.05.17 u 13:46

Dva bivša trenera kluba iz Humske na meti Banjalučana.
Vule Trivunović sasvim sigurno napušta Borac iz Banjaluke.

Na njegovo mesto bi trebalo da dođe jedan od bivših trenera Partizana, Zoran Milinković ili Ljubinko Drulović.

Iako je strateg Trivunović na korak od toga da vrati Borac u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, neće ga voditi u elitnom rangu tamošnjeg fudbala.

Mediji u Republici Srpskoj veće šanse daju Milinkoviću koji je nekadašnji igrač Borca i veliki prijatelj, kao i bivši saigrač, predsednika kluba Branka Kovačevića.

Sa druge strane, svoje šanse ima i Drulović koji je u Partizanu nasledio Zorana Milinkovića posle titule i odličnih igara u Evropi tog trenera.

Milinković je posle uspešne igračke karijere, trenersku započeo u Obiliću. Dvaput je vodio Vojvodinu, 2015. godine je bio u Partizanu, a trenirao je i Voždovac. Što se inostranih klubova tiče, radio je u Arisu i prošle godine u Anortozisu koji je ujedno i poslednji njegov angažman.

Poslednji trenerski posao Ljubinka Drulovića je upravo bio u Humskoj, pre toga je vodio reprezentaciju Makedonije, ali ne sa onoliko uspeha koliko je imao u U19 reprezentaciji Srbije kada je osvojio Evropsko prvenstvo.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter