5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOŽDOVAC ODGOVORIO ZVEZDI: Notorna je laž da smo dobili premije od Partizana, pustite nas da igramo fudbal!

Objavljeno: 12.05.17 u 16:25

Sportski direktor fudbalskog kluba Voždovac Goran Grkinić demantovao je danas navode iz Crvene zvezde da je Partizan „premirao“ njegovu ekipu i istakao da „zmajevi“ ne žele da budu meta prepucavanja dva najveća kluba.

– Voždovac je ozbiljan klub i privatan klub, koji se ponaša domaćinski i koji svakog rivala ugosti pošteno na svom stadionu, pa smo tako i gospodina iz Crvene zvezde pre nedelju dana domaćinski ugostili, ali tada nije tako pričao, kako sada priča. Nije u redu da odlazeći direktor aktuelnog šampiona tako priča o nama i treba da ga je sramota. Notorna je laž da smo premirani od strane Partizana – naveo je Grkinić u izjavi objavljenoj na sajtu kluba.

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević juče je rekao da ‘svi znaju’ da je Voždovac dodatno nagradjen.

– Svi znaju da je premiran, bilo je i u medijima, kažu 30.000 evra. Sad ja pitam, kako će oni igrati ovog vikenda ako su prošlog dobili novac od Partizana? U redu je premiranje, ali da se premiraju klubovi sa kojima igrate naredno kolo je skoro pa nameštanje – rekao je Raosavljević.

Grkinić je naveo da se Voždovac do sada nije oglašavao, ali da je morao da reaguje jer se priča danima provlači po medijima.

– Umesto da se piše o dobroj igri Voždovca, igračima koji su odigrali odlično, o lepoj fudbalskoj predstavi, opet se pišu neistine. Nijedan jedini dinar nismo uzeli ni od koga, a igrači će biti premirani po pravilniku kluba – rekao je Grkinić.

– Ne želimo da gospodin uzima Voždovac u svoja izlaganja i ne želimo da budemo meta prepucavanja Crvene zvezde i Partizana. Neka gospodin svoja opravdanja za uspehe i neuspehe traži u svom dvorištu, a da nas pusti da igramo fudbal – zaključio je sportski direktor Voždovca.

0
0

5 Komentara

  1. Pa nismo mi dom penzionera kao Vi ima popiju tricu. A jadni Blazo se zaleteo sa ostavkom pa kada je video da to isto nepada Terzi postenom ni na pamet,sada mu se dodvorava da ga vrati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa da vas vidimo sutra, ako pobedite grobare onda vam verujemo,ma vratite im pare i razbijte ih i bićete legende u sportu!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter