0
ATP

SPORT NA TV: Navijamo za Đokovića i uživamo u revanšima polufinala Lige Evrope

Objavljeno: 11.05.17 u 08:48

Kako danas neće biti prevelika TV ponuda, tenis i fudbal biće glavna preokupacija ljubitelja sporta u našoj zemlji.

Novak Đoković ove nedelje nastupa u Madridu na prestižnom Mastersu gde se danas sastaje sa domaćim takmičarom i specijalistom za šljaku, Felisijanom Lopezom.

Najbolji srpski teniser na terenu bi trebalo da se nađe oko 14 časova, a taj meč, kao i ceo turnir iz glavnog grada Španije prenosi se na kanalima SportKluba. 

Posle dva polufinala Lige šampiona, ovog četvrtka red je došao i na revanše istog nivoa u Ligi Evrope. I u tom takmičenju, reklo bi se, dva tima figuriraju kao već viđeni finalisti, Mančester junajted i Ajaks.

Crveni đavoli‘ će od 21:05h na svom stadionu braniti prednost od 1:0 ostvarenu pre sedam dana u Vigu protiv Selte, a hoće li to uspeti saznaćemo uz prenos na trećem programu TV ArenaSport.

Na četvrtom kanalu iste televizije, u istom terminu, Olimpik Lion će ugostiti amsterdamski Ajaks, koji će braniti ogromnu zalihu iz prvog meča u Holandiji od 4:1.

Za ljubitelje NBA košarke, ponovo nas od dva sata posle ponoći čeka meč između Hjustona i San Antonija, šesti u seriji, nakon kog bismo mogli da dobijemo drugog finalistu zapadne konferencije ili će Roketsi uvesti ovaj duel u sedmu utakmicu. Ovaj susret biće prenošen, kao što smo i navikli, na prvom programu SportKluba.

powered by sportTV
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter