4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO POD LUPOM: Francuski ključ u rukama Uroša Đurđevića, poznata je i cena (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.17 u 10:11

Rešio je pitanje finaliste, a učinak se dopao predstavnicima francuskog Lila.

Nije tajna da nekoliko klubova već dva meseca unazad prate Uroša Đurđevića, koji iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri i mogla bi da mu bude odskočna daska za novi klub u Evropi.

Zaintresovanih ima od Fenerbahčea, Bolonje, Lokomotive iz Moskve… Jasno je da mladi napadač drzi ključ za nastavak sezone, a sa francuskim može da otvori i vrata tamošnjeg velikana – Lila.

Kako saznaje HotSport, direktor ovog kluba sa prvim saradnikom je ispratio meč sa Vojvodinom u Humskoj, a sada slede konačni dogovori sa čelnicima i odluka, koliko će iznositi novčana ponuda Partizanu.

Dobro upućeni tvrde između dva i dva i po miliona evra, što je vrlo dobar posao za crno-bele pošto je golgeter došao kao slobodan igrač posle raskida ugovora sa Palermom.

Ostaje da se sačeka i stav Partizana oko kockanja tima za narednu sezonu i hoće li Đurđević ostati bar do završetka evropskih kvalifikacija. Treba imati u vidu da je u junu i EP za mlade u Poljskoj, i hoće li do tada biti prodat ili ‘prednost’ ima Brazilac Leonardo.


(Izvor: YouTube/Sportimo)

0
0

4 Komentara

  1. Ovakav igrac , za samo 2,5 mil. €?
    Dali je to dovoljno?
    Ja mislim , NE!
    Verujem da vredi preko 5.000.000,-€

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je nepoznati Grujić dobio 7 miliona od Liverpula, onda Đurđević vredi 20 milki. Ili je možda Grujićev transfer neko pranje para?

    0
    0
    Odgovori
  3. URKE32 treba da saceka, da ne zuri, bar dok se ne plasiramo tj. kvalifikujemo u LIGU SAMPIONA, a onda ce mu ‘cena’ biti utrostrucena, a mozda i daleko vise…TO bi bilo odlicno i za njega, kao i za FK Partizan, koji mu je DAO SVE, a ON TO ODLICNO „VRACA“, svojom fantasticnom serijom pogodaka, krvlju i znojem prolivenom za Svetinju u kojoj je PRONASAO VERU, SEBE, DOM, PORODICU, LJUBAV..I SVEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter