3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELEGIRANJE SUDIJA: Majo Vujović ponovo na ‘Marakani’, evo ko će deliti pravdu Partizanu i Voždovcu (FOTO)

Objavljeno: 11.05.17 u 13:30

Odlučeno je koji će arbitri deliti pravdu u utakmicama pete runde plej-ofa i plej-auta, odnosno, ukupnog 35. kola Superlige Srbije.

Sudijska komisija oglasila se tokom nedelje i uputila optužbe da su iz Crvene zvezde, ali i Partizana zvali sudije uoči pojedinih utakmica. Zato je bilo zanimljivo videti koji će arbitri suditi utakmice ovih timova, ali i ostalih utakmica u 35. kolu.

Crvenoj zvezdi protiv Mladosti iz Lučana ponovo će pravdu deliti Majo Vujović, koji je ostao upamćen po spornim odlukama na 153. ‘večitom’ derbiju kada je priznao neregularan gol crveno-belih iz gol-auta. Pomagaće mu Milan Šutulović i Matija Olajoš Nađ.

Od prošlog kola novom lideru prvenstva Partizanu protiv Voždovca, pred praznim tribinama, sudiće Dragan Čolović iz Raške, koji će pokušati da ispravno sprovede sve odluke uz pomoć ‘mahača’ Nenada Kurčubića i Srđana Minića.

Vojvodina će u ovom kolo dočekati Radnički iz Niša u derbiju, a glavni sudija biće Petar Piper, dok će mu pomagati Milan Mihajlović i Uroš Stojković.

Evo kompletne liste sudija za 35. kolo Superlige Srbije:

0
0

3 Komentara

  1. Auuuu kako Kokeza pakuje Radu 🙂 , kakvu je ekipu poslao auuu bas ima da ih boli glava ……jbg onaj njihov direktor otvoreno ga napao !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter