0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEMI: Vojvodina bez dva ključna igrača u Humskoj! (FOTO)

Objavljeno: 10.05.17 u 09:30

Pored kažnjenog Trujića pod upitnikom je nastup organizatora igre Novosađana Paločevića.

Personalni problemi muče Vojvodinu pred gostovanje u Humskoj, a kao Partizan i gosti izlaze na megdan oslabljeni bez dva bitna šrafa.

Zbog žutih kartona pravo nastupa nema napadač Nikola Trujić, koji je znao da bude koban za bivši klub i njegovo mesto možda zauzme brzonogi Filip Knežević.

FOTO: STARSPORT

Ipak, peh na meču sa ekipom Mladosti iz Lučana imao je Aleksandar Paločevic, koji je povredio tetivu i snimak je pokazao da je neminovna pauza zbog otoka od nekoliko dana.

Pokušala je lekarska ekipa Novosađana da pronađe rešenje, ali kako saznaje HOTSPORT šanse su minimalne da vezista iz Jagodine istrči na teren.

FOTO: STARSPORT

Revanš meč polufinala Kupa Srbije između Partizana i Vojvodine igra se od 18 časova na stadionu Partizana. U ekipi Partizana izostaće povređeni Filip Kljajić, Everton Luiz i Alen Stevanović, kao i suspendovani Leonardo da Silva Souza.

U prvoj utakmici rezultat je bio 0:0. Današnji susret sudi Milorad Mažić, a u slučaju identičnog rezultata odmah bi se izvodili jedanaesterci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter