7
Domaći fudbal

BRUTALAN ODGOVOR ŽELJKA PANTIĆA: Sudijska komisija na silu gura Zvezdu i od kokoške pravi sokola! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.17 u 13:10

Sva poslednja dešavanja u srpskom fudbalu, preuzimanje prvog mesta Partizana i prozivki od strane Zvezdana Terzića, zatim i oglašavanje Sudijske komisije FSS, podstakla su novinara Partizanove televizije  da odbrusi svima, a najviše generalnom direktoru Crvene zvezde.

Željko Pantić je najpre naglasio da TV Partizan nije ni u kakvom vlasništvu samog Fudbalskog kluba Partizan, da je sve izrečeno samo njegov lični stav i odgovorio na jedne od optužbi Zvezdana Terzića sa nedavne konferencije za medije, na kojoj je prozvao klub iz Humske i najavio da im neće čestitati titulu ukoliko je Partizan osvoji.

Zato je usledio odgovor novinara i urednika TV Partizan u okviru redovnog komentara koji je ovog puta nazvan ‘Tužna sudbina pokradenog doktora’.

– Sudija je napravio materijalnu povredu pravila na utakmici Voždovac-Crvena zvezda. To su konstatovali svi. Pomoćni sudija je napravio niz grešaka, samo da bi se sprečio potpuni brodolom, ponavljam, najgoreg tima u istoriji Crvene zvezde. Ekipe koju Sudijska komisija na silu gura i od kokoške prave sokola. Čak 33 kola oni guraju jedan tim koji potpuno nije dorastao da bude šampion. Pogiboše da spreče šest komada od kombinovanog sastava Voždovca – rekao je Pantić.

– Prepošteni Terzić neće jedan, nego tri penala protiv Voždovca. Penal je, izgleda, kada Donald zaore veštačku travu, tako da su ljudi u restoranu ispod u tržnom centru poskakali sa svojih mesta kada je zaorao travu, a Terzić hoće penal. Tri penala na utakmici da njegove kokoške pretvorene u sokolove pobede – dodao je Pantić.

Pantić je nastavio sa komentarom, ali i ponudio rešenje koje, kako kaže, jedan klub sigurno neće prihvatiti.

– Dolazimo jako blizu toga, da neminovna odluka koja se nameće, mora da bude delegiranje stranih sudija za prvenstvo u Srbiji. Ako imamo situacije u kojima se od omladinskog ranga krade, do Kruševca gde navijači okreću leđa terenu u znak protesta, gde sudija pravi skandaloznu grešku i namerno ne sudi pola metra aut u ‘večitom’ derbiju, moraćemo da uvedemo sudije sa FIFA značkom. To će doprineti da se naši igrači naviknu na kriterijum suđenja u Evropi, ali i regularnosti takmičenja, jer će i Čukarički ili Vojvodina moći da imaju realnu šansu da postanu šampioni – izjavio je, između ostalog, Željko Pantić.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

7 Komentara

  1. Jedino sto mogu da se slozim je za strane sudije, ovo ostalo ne znam kako ga nije sramota isto kao sto bi i ove iz zvezde trebalo da je sramota…
    Opste je poznato da svi namestate i sto je najzalosnije vise se u svim klubovima razmislja sta i gde namestiti nego kako otici u evropu i zapravo uraditi nesto….
    Ovaj FSS na goli otok a sudijama licence na led dok ne prodju jos koju godinu usavrsavanja i napraviti lepo komisiju koja ce da nadgleda kako sudjenja tako i potencijalna namestanja, ali jbg ovo je kikiriki drzava pa takva nam i liga…
    Treba sve vas partizanovce da je sramota kao i nase zvezdase koji se tu proseravaju ko je vise pokrao i koga je ko osnovao… Umesto toga sve navijacke grupe da se dogovore i udruze i lepo peticija pa onda ako se ne promeni nista ne dozvoliti da se odigra ijedan mec, katance svuda i slozno, pa da vidimo ko ce duze da izdrzi…

    Kad liga bude iole regularna, omladinci ce duze ostati u Srbiji i liga ce biti jaca i makar jedan klub bi igrao ligu evrope svake godine…

    0
    0
    Odgovori
  2. ..na ‘kriterijum sudjenja u Evropi’ FK Partizan je oodavno NAVIKAO, iza sebe ima VISEDECENIJSKI STAZ u EU, za razliku od CRVENOG FK, koji VEC u predsezoni ISPADNE, nema proteziranja-NEMA NI NJIH !!! Zato, jedino resenje je u STRANIM „SUDIJAMA i INTERNACIONALIZACIJI SRPSKOG FUDBALA !!! FKP JE MILJAMA ISPRED SVIH, PO PROFESIONALNOSTI, PO ISKUSTVU IGRANJA VELIKIH EVROPSKIH TEKMI, PO ORGANIZACIJI FUD. RADNIKA KLUBA, PO NAJBOLJOJ SKOLI FUDBALA U EVROPI, PO ODANIM, VERNIM I SPORTSKI ORJENTISANIM NAVIJACIMA-GROBARIMA, „SAMO“ NAM OZBILJAN GENERALNI SPONZOR FALI DA ZAOKRUZIMO SVEEEE I USPEH U PREDSTAVLJANJU SRBIJE U EU I FK SVETU JE-ZAGARANTOVAN !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Za prvo vreme najbolje bi bilo dovesti strane sudije, dok se situacija ne rascisti, to bi spasilo ovu nasu tragediju od fudbala! Srce ovog sporta su sudije, oni balansiraju, i odgovorni su za samu srz igre, od njih sve zavisi, i zato UVESTI STRANE SUDIJE! Dok se nasi ne nauce!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter