0
Fudbal

LEGENDE: Slika godine – naš ‘Genije’, i argentinski (FOTO)

Objavljeno: 09.05.17 u 19:15

Internetom kruži fotografija dva velika svetska imena.
Radi se o Dejanu Savićeviću i Dijegu Armandu Maradoni.

Samo možemo zamisliti koliko su se konobarima u jednom bahreinskom restoranu tresle ruke kada su videli koga će te večeri služiti.

Dva čoveka koja spadaju u grupu najboljih koji su ikata igrali fudbal su se po ko zna koji put sreli prošle noći, ali ovoga puta u nešto drugačijem okruženju i bez kopački. Onako kako i dolikuje dvojici velikana.

Druženje su ovekovečili fotografijom koja je ubrzo postala hit na društvenim mrežama i razlog da se ponovo prebroje svi njihovi uspesi.

Maradona je najveći deo karijere proveo u Napoliju, dosta dugo je igrao za Argentinos Juniors u kojem je ponikao, a još je nosio dresove Boke Juniors, Barselone, Sevilje i Njuelsa. Osvojio je Seriju A, UEFA Kup, Svetsko prvenstvo sa Argentinom i još 41 zvanično, lično priznanje.

‘Il Genio’ korene vuče iz Budućnosti, velike uspehe je pravio u Crvenoj zvezdi i Milanu, a nastupao je i za Rapid Beč. Bio je triput osvajaš Serije A, dva puta Lige šampiona, osvajač Superkupa Evrope, a takođe je i vlasnik mnogih ličnih priznanja, kao i Maradona.

 

#Maradona #Savicevic #Savićević #IlGenio #ACMilan #CrvenaZvezda

Објава коју дели HOTSPORT.RS (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter