0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ADUT: Miodrag Božović ima ofanzivca više pred gostovanje na ‘krovu’…

Objavljeno: 05.05.17 u 10:07

Krilni napadač Crvene zvezde odsustvovao je više od mesec dana, od utakmice sa Radom, ali bi na teren mogao protiv Voždovca u možda odlučujućoj utakmici za titulu prvaka Srbije.

Svi aduti se bacaju u napad koji treba da donese odbranu titule Crvenoj zvezdi. U stroju pred gostovanje aktuelnog šampiona Srbije Vozdovcu je Nemanja Milić, koji je prethodnih par dana radio sa takmičarskim pogonom. Brzonogi napadač je pauzirao skoro mesec dana zbog povrede zadnje lože na meču sa Radom na Banjici.

Ocekije se da Nemanja Milić pored iskusnog Predraga Sikimića bude jedan od ‘džokera’ sa klupe i svakako da može da očekuje nastup u drugom poluvremenu na ‘krovu’ Tržnog centra u Zaplenskoj ulici. Crveno-beli će danas poslednji trening pred meč odraditi na veštačkoj podlozi iza južne tribine.

Svi igraci su orni za novi bitan megdan, a jedino u kombinaciji nije Gabonac Gelor Kanga, koga će najverovatnije zameniti od starta Mihailo Ristić. U prošlom susretu sa ‘zmajevima’ pobedu crveno- belima doneo je majstorskim pogotkom iz slobodnog udarca Dušan Anđelković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter