2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PO PREPORUCI POLICIJE: Znatno smanjen kapacitet ‘krova’, Delijama se neće dopasti raspodela karata…

Objavljeno: 04.05.17 u 18:10

Gradski mini-derbi igraće se predstojeće subote na Dušanovcu, između Voždovca i Crvene zvezde, a zbog visokog rizika, policija je smanjila kapacitet stadiona na krovu tržnog centra.

Svaki meč kandidata za titulu šampiona Srbije do kraja prvenstva biće pod velikim reflektorima javnosti, a takav će biti i meč između Voždovca i Crvene zvezde na ‘krovu’ u subotu od 17 časova.

Međutim, u ovom meču Zvezda neće imati podršku Delija na kakvu je navikla do sada, pošto je MUP znatno smanjio kapacitet lepog zdanja stadiona na Dušanovcu.

Prisutno će biti samo 1600 gledalaca, odnosno, toliko će karata biti u opticaju. Samo po 350 će dobiti navijači oba kluba, dok će 900 biti pušteno u slobodnu prodaju i to za zapadnu tribinu stadiona ‘zmajeva’.

Baš zbog visokog rizika koji ovaj meč nosi, iz Voždovca apeluju na fer i korektno navijanje u sportskom duhu.

– Jedno lice može kupiti četiri ulaznice, a neophodno je da kod sebe ima lični dokument sa fotografijom. Pozivamo sve gledaoce da svojim ponašanjem pokažu nivo svesti i odgovornosti, kako bi ovaj događaj protekao u sportskom ambijentu – navodi se u saopštenju.

0
0

2 Komentara

  1. Posto postoje navijacke grupe na obe strane. Eto zato. Ali policija ne shvata da to nisu oni Invalidi sto su nekad davno bili. Oni su sada verovatno momci iz kraja i koji nisu huligani vec bodre svoj klub. I delije ih sigurno nece dirati, kao ni npr krusevljanje(jakuze), jagodina(ćurani), cuka(brdjani)…jedini rivali su grupe kao delije, radovci, grobari, firmasi, marinci…cak i nislije nespadaju gde su grobari i delije… treba da se stadion otvori ceo masa bi dosla da gleda bas zbog krova…ali eto pametni se prave uvek pametni

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije mi jasno, za koga se igra fudbal u Srbiji?? Izgleda za menadzere i fudbalske ‘strucnjake’
    Ovaj stadion prima 5200, a pustaju 1600. Dzabe su i pravili stadion

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter