0
Fudbal

SRBIJA STAVLJA TAČKU NA BAJKU: Kolman napušta Vels, stiže u Kinu?

Objavljeno: 03.05.17 u 12:13

Kris Kolman, selektor fudbalske reprezentacije Velsa, mogao bi da napusti ovu ekipu ukoliko njegova reprezentacija 11. juna izgubi od Srbije na stadionu „Rajko Mitić“.

Kolman, koji je prošle godine reprezentaciju Velsa odveo do polufinala Evropskog prvenstva u Francuskoj, mogao bi samo godinu dana nakon najvećeg uspeha u istoriji Velsa da napusti kormilo ove reprezentacije.

Naime, kako prenose engleski mediji, Kolman je rekao da će podneti ostavku ukoliko njegova reprezentacija izgubi u Beogradu od Srbije 11. juna.

Nakon pet odigranih kola, Srbija je prva sa 11 bodova, koliko ima i Republika Irska, dok Vels na trećem mestu ima četiri manje. Ukoliko bi naša selekcija zabeležila trijumf na stadionu „Rajko Mitić“, Vels bi došao u situaciju da mu je ugrožen i baraž, pošto bi Srbija otišla na sedam bodova viška četiri kola pre kraja kvalifikacija, pa je Kolman spreman da napusti kormilo nacionalnog tima zbog neuspeha.

Ukoliko ode, kao zamene se spominju Kreg Belami ili Rajan Gigs, dok će sam Kolman verovatno put Kine, odakle ima brojne ponude.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter