3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE KRAJ: Nastavlja se ‘španska serija’ sa vezistom Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 02.05.17 u 10:32

Opcija je otvorena i ako se klubovi dogovore sledi selidba u Barselonu.

Španske serije uglavnom imaju srećan kraj, pa takvoj režiji se nada i Mihailo Ristić, koji je od januara u planovima Espanjola.

Pošto zimus nije pao dogovor, kako saznaje HotSport, do sredine maja dva kluba trebalo bi da utanače konačno transfer prema kojem aktuelni šampion Srbije treba da inkasira oko 1,6 miliona evra.

U prilog ovome ide i ćinjenica da je direktor kluba iz Barselone, najavio da žele mladog reprezentativca Srbije i da su procenili da poseduje kvalitete. Prema dobro obaveštenim izvorima, vezista Crvene zvezde je utanačio svoje uslove petogodisnjeg ugovora, što je svakako veliki korak na putu selidbe u Spaniju.

 

U poslednja dva meča Ristić je ulazio sa klupe zbog problema sa povredom, ali se očekuje da vezista zameni kaznjenog Gejlora Kangu na subotnjem gostovanju komšijama na Voždovcu.

0
0

3 Komentara

  1. “ SPANSKE SERIJE “ sa najvecom srpskom SPONZORUSOM-zvezdom u nastavcima-NEprekidno gledamo u poslednjih 5 godina … sve u svrhu PLJACKE NARODA i OPRAVDANJE RADA BANKOMATA … BRUKA i SRAMOTA SRBIJE. molimo sve sportske novinare i medije … da pravu, postenu-cestitu sportsku javnost ( ima postenih i cestitih i medju njima … ALI … se ONI iz razno raznih razloga NE vide …) OSLOBODE vise pisanja o najvecoj srpskoj SPONZORUSI-zvezdi do SEZONE KUPANJA … jer svi znamo kako i na koji nacin … ljudi u i oko zvezde … vrse : PLJACKU NA TERENU i VAN NJEGA … unapred hvala, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter