1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RUSI OPET U BEOGRADU: Ovog puta odvode jednog od najboljih u Zvezdi? (FOTO)

Objavljeno: 01.05.17 u 12:21

Sve je veće interesovanje za jednog od najboljih pojedinaca u Ljutice Bogdana.
Ričmond Boaći je zimus stigao u Beograd, a po pisanju domaćih medija, već bi mogao da ode.

Do sada je najveće interesovanje za povremenog reprezentativca Gane pokazala Lokomotiva iz Moskve čiji su skauti juče bili na meču Crvene zvezde i Vojvodine.

Na pozajmicu od godinu i po dana je Boaći stigao u Zvezdu iz italijanske Latine, a pre toga je nastupao za Đenovu, Sasuolo, Juventus, Elče, Atalantu i Rodu.

Boaći je bio strelac jednog gola za crveno-bele u plej-ofu, a ukupno je u Superligi bio strelac u sedam navrata.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Ako su na utakmicu, Zvezda-Vojvodina, bili skauti moskovske Lokomotive, onda su videli jedno veliko „ništa“ od strane Boaćija i ostalih tzv. internacionalaca. Mogli su samo videti jednu veliku njihovu nemoć i neznanje. Nažalost, njih niko neće kupiti, nismo mi takve sreće. Oni će i dalje ostati da nas usrećuju svojim „znanjem“jer dok je ovaj menadžment na vlasti, oni će tvrdoglavo da sprovode pogubnu strategiju „Stranci nemaju alternativu“ i svesno će da progone naše igrače. O ovome se možete informisati iz intervjua našeg proslavljenog trenera Milana Živadinovića, objavljenog na portalu „Balkan info“, na Jutjubu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter