2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PLAVŠIĆ O POBEDI: Evo šta je rešilo meč Zvezde i Vojvodine (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.17 u 00:25

Juče su crveno-beli slavili na stadionu ‘Rajko Mitić’ protiv Novosađana.
Strelac drugog gola bio je Srđan Plavšić.

‘Atomski mrav’ kako ga zovu navijači Zvezde je trenutno najbolji strelac kluba, produžio je golgetersku seriju i trenutno je na osam pogodaka u Superligi. Njegov drugi gol u plej-ofu je krunisao pobedu Crvene zvezde za nastavak borbe za titulu.

– Rekli smo i pre utakmice da imamo pred sobom pet finala, sada imamo još četiri i nadam se da ćemo sve do kraja pobediti. Mislim da će nam odmor značiti. Sada imamo dva slobodna dana, a potom dovoljno vremena da se pripremimo za narednu utakmicu, Voždovac. Mnogo mi znači to što moj gol dođe uvek u trenutku kada može da olakša našu igru. Mojim golom danas je bilo otklonjeno pitanje pobednika. Mnogo sam srećan i nadam se da ću nastaviti sa ovakvom formom, kazao je Plavšić za klupski sajt.

Oko 17.000 ljudi je danas na stadionu ‘Rajko Mitić’ posmatralo meč Crvene zvezde i Vojvodine, te je mladi fudbaler iskoristio priliku i da se zahvali publici:

– Bilo je dosta ljudi, mnogo više nego na prethdnim utakmicama. Voleo bih da i ovim putem pozovem Zvezdinu publiku da nam pomognu jer oni su uvek naš 12. igrač i sa njima možemo sve da postignemo.


(Izvor: YouTube/AM Video7S)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter