0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Šlager dana nastavak trke Zvezde i Partizana, a dan počinje derbijem Rima

Objavljeno: 30.04.17 u 08:48

Prebogat sportski program je danas pred nama, nastavlja se borba za šampiona Srbije, tu je i jedan od najvećih gradskih derbija, a FIBA Liga šampiona će dobiti svog prvog prvaka.

Ipak, šlager dana su mečevi 33. kola plej-ofa Superlige Srbije. Program na kanalu Arene sport počinje u 16 časova kada Partizan u Humskoj dočekuje neugodni Napredak iz Kruševca. Crno-beli su u nezaustavljivoj seriji bez poraza i očekuje se da četa Marka Nikolića nastavi trku sa Crvenom zvezdom.

I crveno-beli danas igraju na svom stadionu od 18 časova uz prenos na istom kanalu. Rival je malo teži, novosadska Vojvodina. Crvena zvezda je favorit, ali verujemo da se ‘stara dama’ neće predati, jer su joj bodovi za Evropu preko potrebni. Ipak, senku na ovaj meč bacaju i optužbe tri kluba u poslednjih sedam dana, tako da će danas pobodne nezavisno od vremena biti pakleno na Autokomandi.

Uvertira za srpske derbi mečeve je rimski derbi između Rome i Lacija. On je na programu od 12.30. Veoma važan meč za oba tima, jer bi ‘vučica’ u slučaju pobede ponovo smanjila prednost u odnosu na lidera Juventus četiri kola pre kraja, dok bi Lacio u slučaju trijumfa, a recimo poraza Napolija se vratio u borbu za treće mesto koje vodi u kvalfikacije za Ligu šampiona.

Za kraj dana na Areni sport nas čeka finale novog košarkaškog takmičenja Lige šampiona između Tenerifa i Banvita. Španci su apsolutni favorit, jer igraju na svom parketu, ali se tim Ede Murića sigurno neće predati. Finale je na programu od 21 čas.

Na Sport klubu program otvara Džej liga Japana, ali mi bismo vam preporučili mečeve Premijer lige. Pre svega duel Totenhema i Arsenala koji bi mogao da reši titulu prvaka. Londnoski derbi je na programu od 17.30, a pre njih će na teren Mančester junajted i tim koji se bori za goli život Svonsi.

Od košarke na Sport klubu bismo izdvojili pravu poslasticu, odlučujući meč četvrtfinala ‘Zapada’ u NBA ligi. Klipersi u Stejpls centru dočekuju Jutu, odlaganja više nema, samo jedan tim može na ‘crtu’ Golden Stejtu.

Takođe, od 14 časova na istom kanalu nas čeka i Velika nagrada Rusije, trka u Sočiju, a sa starta prvi kreće Sebastijan Fetel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter