0
Evropske lige

PROJEKTIL ZA TITULU: Pedrov ‘udar groma’ iz levice ne bi odbranio nijedan golman! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.17 u 16:55

Da li ova golčina Španca rešava pitanje šampiona u Premijer ligi? Čelsi je deklasirao Everton na ‘Gudisonu’ sa 3:0 (0:0).

Iako je imao mnogo veću prednost, Čelsi je u finiš sezone u Premijer ligi ušao samo sa četiri boda prednosti u odnosu na Totenhem, pa je svaki meč ključan, posebno današnji protiv Evertona gde su ‘plavci’ često imali veliki broj ‘kikseva’.

I danas su na ‘Gudisonu’ gosti iz Londona dugo tražili put do gola ‘karamela’, a pronašao ga je Pedro Rodrigez u 61. minutu. I to na kakav način.

Primio je loptu na oko 25 metara od gola Martina Stekelenburga, okrenuo se licem ga njemu, namestio na levu nogu i poslao teledirigovan projektil u mrežu Evertona.

(Izvor: youtube / Football HD)

(Izvor: youtube / WHAT A GOAL !)

Možda i gol za titulu Čelsija, pošto su kasnije trijumf potvrdili Geri Kejhil u 79. i Vilijan u 87. minutu, pa sada tim Antonija Kontea ima velikih sedam bodova više u odnosu na Totenhem, četiri kola pre kraja prvenstva.

Podsetimo, Totenhem danas igra derbi severnog Londona protiv Arsenala.

U drugom meču od 15 časova i pet minuta Midlzbro je uspeo da otkine bodove još jednom favoritu. Ovog puta na noge im je došao Mančester siti i sa ovog gostovanja se vraća samo sa bodom u džepu.

Alvaro Negredo je postigao jedini gol u prvom poluvremenu za Midlzbro, a Aguero doneo prvo izjednačenje ‘građanima’ u 69. minutu sa ‘bele tačke’.

Međutim, domaći su samo osam minuta kasnije stigli do novog vođstva preko Čembersa i činilo se da će tim Pepa Gvardiole doživeti novi neuspeh.

Spas sa Španca i tim iz Mančestera doneo je Gabrijel Žesus pet minuta pre kraja golom za konačnih 2:2, što iako su izbegli poraz, sigurno neće zadovoljiti goste.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Premijer liga – 35. kolo:

Subota:

Sautempton – Hal 0:0

Stouk – Vest Hem 0:0

Sanderlend – Bornmut 0:1 (0:0)
(King 88)

Vest Bromvič Albion – Lester 0:1 (0:1)
(Vardi 43)

Kristal Palas – Barnli 0:2 (0:1)
(Barns 7, Grej 85)

Nedelja:

Mančester junajted – Svonsi 1:1 (1:0)
(Runi 45+2  – Sigurdson 79)

Everton – Čelsi 0:3 (0:0)
(Pedro 66, Kejhil 79, Vilijan 86)

Midlzbro – Mančester Siti 2:2 (1:0)
(Negredo 38, Čembers 77 – Aguero 69 p., Gabrijel Žesus 85)

17.30 Totenhem – Arsenal

Ponedeljak:
21.00 Votford – Liverpul

[/stextbox]

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter