0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Verder juri ka Evropi, remiji Dortmunda i Lajpciga (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.17 u 17:30

Ovog popodneva odigrano je pet utakmica 31. kola nemačkog šampionata, a važne pobede u borbi za Evropu zabeležili su Verder i Mehengladbah.

Verder je na svom stadionu savladao direktnog rivala u borbi za Ligu Evrope, ekipu Herte rezultatom 2:0 i tako im se približili na samo bod zaostatka na tabeli.

Kompletan posao tim iz Bremena završio je u uvodnim minutima utakmice, pogocima Bartelsa u 9. i Kruzea u 15. minutu nakon katastrofalne greške golmana Herte, Jasteina.

Važnu pobedu zabeležila je i Borusija iz Mehengladbaha koja je na gostovanju u Majncu slavila sa 2:1. Gosti su do trijufa stigli golovima Larsa Stindla u 31. minutu i Nika Šulca u prvom minutu nastavka, dok je domaćin do jedinog pogotka došao u 89. mminutu preko Jošinori Mutoa.

Ovo popodne obeležili su i kiksevi Dortmunda i Lajpciga koji su kao domaćini odigrali mečeve bez golova protiv Kelna odnosno Ingloštata.

Pobedu je i zabeležio i prežaljeni Darmštad, koji je slavio nad Frajburgom sa 3:0 i tako im zakomplikovavši borbu za Ligu Evrope. Pogotke za Darmštad postigli su Feliks Plat u 22. min, Žerom Gondorf u 45. i Sven Šiplok u 65. minutu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter