2
Fudbal

General view of Marakana stadium in Belgrade September 9, 2009. REUTERS/Charles Platiau (SERBIA SPORT SOCCER) - RTR27WTX

VELŠANI ŠOKIRANI STANJEM ‘MARAKANE’: Stadion je jako siromašan, ulaznice jeftinije od pitne piva u Kardifu! (FOTO)

Objavljeno: 28.04.17 u 21:05

Velški novinari imali su mnogo zamerki na stanje u kome se nalazi naš najveći stadion.

Utakmica između Srbije i Velsa koja se ovog juna igra na stadinu „Rajko Mitić“ može biti presudna po pitanju plasmana na Mundijal u Rusiji 2018. godine.

Naša reprezentacija bi eventualnom pobedom na ovom susretu napravila veliki korak ka plasmanu na prvo veliko takmičenje od Svetskog prvenstva u Južnoj Africi i praktično bi eliminisali Velšane iz dalj borbe.

Kako se polako ovaj meč bliži, sve više se pažnja javnosti usmerava na njega pa su se tim pobodom velški novinari pozabavili malo stdionom na kome će gostovati u narednom kvalifikacionom meču. Sudeći po njihovim komentarima nimalo nisu zadovoljni onime što su videli.

Novinar portala „Vels Onlajn“ nije skrivao šokiranost onime što je video kada je u pitanju stadion „Rajko Mitić“, a svoje utiske je podelio i sa portparolom navijača Velsa, kojih će prema očekivanjima biti oko 2.200 na ovoj utakmici.

-Ljudi misle da je super što su karte samo tri i po funte, ali stadion nije dovoljno dobar za ovaj susret. Mi bismo voleli da što više navijača iz Velsa ode u Beograd, ali nisam siguran koliko je to dobro jer je stadion jako siromašan- rekao je PR navijača koji navodi takođ da su stepenice na stadionu strme a stolic izlomljene pa može biti opasno ukoliko dođe do nekog incidenta.

Takođe ono što je takođe izazvalo nevericu kod njih je saznanje da će njih 2.200 na raspolaganju imati samo jedan toalet i to u periodu kada se očekuju veće vrućine.

-Morate imati u vidu da će meč biti u junu, da će biti mnogo toplo i da će voda biti veoma važna za naše navijače. Takođe, neverovatno je da postoji samo jedan toalet. To znači da će dve hiljade naših navijača deliti oko osam pisoara-, kažu Velšani koji su naveli da su čak i svlačionice dosta udaljenije od terena nego što je uobičajno.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter