0
Evroliga

SPORT NA TV: Košarka u centru pažnje,Evroliga u Istanbulu, počinje fajnal-for Lige šampiona

Objavljeno: 28.04.17 u 08:45

Veoma bogat košarkaški program je danas pred nama kada ćemo možda saznati sve učesnike fajnal-fora Evrolige, ali i finaliste FIBA Lige šampiona.

Igra pod obručima je danas u centru pažnje. Na kanalima Sport kluba se igraju četvrti mečevi četvrtfinala Evrolige, oba duela u Istanbulu gde Darušafaka dočekuje Real Madird, a Anadolu Efes ukršta koplja sa Olimpijakosom. U prvom paru Španci imaju prednost 2:1, dok u drugom Turci 2:1.

To nije sve od košarke danas. Na Areni sport kljubitelji sporta pod obručima mogu da uživaju u polufinalnim mečevima FIBA Lige šampiona. Finalni turnir se igra na Tenerifama, a prvi par čine Bavit i Monako, dok se u drugom susreću domaćin i ekipa Venecija.

Naravno, kada je fudbal u pitanju počinje zagrevanje za vikend. Tako na Eurosportu možete pogledati derbi Bundeslige između Šalkea i Bajera iz Leverkuzena. Na Sport klubu nas čeka duel španske Primere između Viljareala i Hihona, a na Areni sport duel Anžea i Liona u Ligi jedan i derbi Serije A između Atalante i Juventusa. Evo i kompletnog TV programa za petak 28. april:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter