0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEM: Marko Nikolić bez još jednog stranca protiv Napretka

Objavljeno: 28.04.17 u 10:08

Everton Luiz sigurno neće biti u kombinaciji za meč 33. kola Superlige Srbije protiv Napretka, ali ne samo on, već i odlični napadač.

Sledi finiš trke na oba domaća koloseka, a povrede muče takmičarski pogon Partizana i trener Marko Nikolić je prinuđen da traži nove adute. Posle Brazilca Evertona Luiza, deblji kraj u Novom Sadu je izvukao i  Leandre Tavamba. Kamerunac je istegao zadnju ložu što su pokazali pregledi magnetnom rezonancom i šanse su minimalne da za dva dana nađe na terenu protiv Napretka iz Kruševca.

Kao zamene strancima, kako HotSport saznaje spominju se Milan Radin i Petar Đuričković koji dobro koriste svoju minutažu u drugom delu sezone. Odluka pada sutra posle poslesnjeg treninga pred nedeljni meč u Humskoj.

Leandre Tavamba je za Partizan od februara odigrao 11 utakmica i postigao je dva gola. Ipak, na mečevima protiv Vojvodine u prvenstvu i Crvene zvezde u derbiju Kamerunac je bio jedan od najboljih na terenu, čak je dobio i pesmu Grobara sa ‘juga’…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter