1
Domaći fudbal

NIJE MU BILO SUĐENO DA ZAIGRA ZA CRNO-BELE: Tubić bez emocija na Partizan!

Objavljeno: 28.04.17 u 19:22

Fudbaleri Napretka gostovaće u nedelju ekipi Partizana, a uoči ovog susreta javnosti su se obratili predstavnici kruševačkog tima.

Iako se prethodnih nekoliko prelaznih rokova pominjao kao potencijalno pojačanje crno-belih, Nemanji Tubiću se put nekako uvek mimoilazio sa klubom u kojem je ponikao a za koji nije zabeležio niti jedan zvaničan nastup u seniorskoj konkurenciji.

Sudbina je htela da se Tubić vrati u Humsku kao protivnik Partizana, u meču u kojem beogradski tim želi da nastavi poteru za titulom prvaka Srbije. Ipak bez obzira na emocije koje oseća prema crno-belima, iskusni štoper će ih ipak u nedelju ostaviti po strani i učiniti sve da njegov tim sačuva mrežu.

-Ja sam pre svega profesionalac i fudbaler Napretka i učinicu sve da ostvarimo što bolji rezultat. Emocije će biti po strani. Nama nije neophodna posebna motivacija za ovu utakmicu, jednostavno mi u ovaj meč kao i u svaki drugi ulazimo maksimalno naoštreni i svako će dati 100% sebe. To je naš stil igre koji gajimo celu ovu polusezonu od kad sam tu i tako ćemo nastaviti.- jasan je Tubić.

Pomoćni trener kruševačkog Superligaša, Zoran Stojanović, izrazio je poštovanje za rezultate koje njihov naredni rival pravi ove sezone ali navodi da njegova ekipa spremno ulazi u ovaj duel.

-Partizan je u prvenstvu pokazao ozbiljnost, kontinuitet i taj pobednički niz je za svako poštovanje. Njihova osovina svakako su Đurđević i Leonardo i od njih nam preti najveća opasnost. Prethodnu nedelju smo iskoristili za upoznavanje sa ovim igračima i za pripremu utakmice jer znamo šta nas čeka-, rekaao je Stojanović.

Utakmica između Partizana i Napretka na programu je u nedelju od 16:00 na stadionu u Humskoj.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter