1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ O TAVAMBI: Evo šta trener Partizana misli o novom hitu ‘Grobara’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.17 u 15:09

Trener Partizana govorio je na konferenciji za štampu uoči duela sa Vojvodinom govorio i o pesmi koju su grobari posvetili kamerunskom napadaču.

Nakon 154. derbija „Grobari“ su dobili novog idola, a ime mu je Leandro Tavamba. Kamerunac je u meču sa večitim rivalom prosto dominirao na terenu, dobivši gotovo svaki duel sa protivničkim igračima koji su se od njega odbijali kao o stenu. Ovo je bio doboljan povod za navijače crno-belih da robusnom napadaču posvete pesmu, prepevavši veregrin Roka Granate „Marina Marina“.

Izvor:Youtube/GROBARI.NET

Na konferenciji za novinare prid prvi polufinalni duel u Kupu sa ekipom Vojvodine, Marko Nikolić je upitan da li mu je ta pesma omiljena u poslednje vreme.

-Imam mnogo drugih omiljenih pesama kada sam privatno sa društvom-, uz osmeh je odgovorio Nikolić i nastavio- 
Ne volim da izdvajam pojedince u odnosu na ekipu. To je već predstavljeno svim igračima. Tavamba jeste odigrao derbi jako dobro, ali nije dovoljno za Partizan, od njega, ali i od svih ostalih, očekuje se da to ponavljaju iz meča u meč.- rekao je Nikolić.

Strateg crno-belih istakao je da on često ima drugačije viđenje stvari i drugačije heroje od onih koje etiketira publika.

-Ponekad su, neopravedno, u drugom planu Jevtović, Vulićević, Kosović, Milenković, Miletić, Ostojić… jer ja vidim bezbroj situacija koje oni rešavaju perfektno na terenu. Meni je razumljivo, ne ljutim se, naravno, zbog toga, što su u fokusu napadači koji daju golove. Ali, ja lično ne ja nemam taj ugao gledanja na stvari. Nekada su za mene heroji, oni koji su u drugom planu, u odnosu na one koji su heroji publike-

0
0

1 Komentara

  1. Jevtovic, Milenkovic, Ostojic, Vulicevic su uz Lea, URKEta32, Tavambu, EVERTONA NAJBOLJI IGRACI NA BALKANU, steta sto ih je fantom osujetio u pohodu na SVEEEE, mada… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter