0
Domaći fudbal

PETKOVIĆ: Nije mala stvar odigrati 100 mečeva za tako veliki klub

Objavljeno: 23.04.17 u 16:25

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković rekao je danas da je presrećan što je odigrao 100 utakmica za taj klub i da nije ni svestan koliki je uspeh ostvario.

Zvezda je juče pobedila Napredak, a Petković je u tom meču odigrao 100. utakmicu za taj beogradski klub.

– Da mi je nekao rekao kada sam bio dečak da ću da odigram jednu utakmicu za Crvenu zvezdu bio bih presrećan. Zamislite onda kako se osećam sada kada ih imam 100 iza sebe. Verovatno nisam ni svestan kakav je to uspeh za mene kao fudbalera. Svakom detetu koje istinski voli Crvenu zvezdu, svakom našem klincu u omladinskoj školi poželeo bih da ostvari ovakav jubilej, rekao je Petković za klupski sajt.

On je zahvalio svim trenerima, saigračima i navijačima.

– Nije mala stvar odigrati 100 utakmica za tako veliki klub kao što je Crvena zvezda, dodao je odbrambeni fudbaler.

Za četiri godine u Zvezdi, Petković je osvojio dve šampionske titule.

– Videćemo hoću li im ove sezone pridodati i titulu u Kupu. Želja postoji, ne samo kod mene, već kod cele ekipe da ove godine osvojimo ‘duplu krunu’. Ipak, prvo nas očekuju dve teške utakmice u polufinalu sa Čukaričkim. Moramo da idemo utakmicu po utakmicu i ako se nadjemo u situaciji da budemo u finalu daćemo i poslednji atom snage da osvojimo trofej, naveo je Marko Petković.

Zvezda je juče u Kruševcu pobedila Napredak sa 2:1, u utakmici 32. kola Super lige Srbije i zadržala prvo mesto na tabeli.

– Vrlo važna i zaslužena pobeda je iza nas. Nismo ušli u utakmicu na najbolji način, verovatno je poraz u derbiju ostavio traga na nama, ali nije nam trebalo mnogo vremena da se vratimo u igru. Pokazali smo karakter, baš ono o čemu smo pričali posle derbija. Ostaje nam još pet ovako teških mečeva do kraja sezone i moramo da budemo maksimalno koncentrisani isključivo na pobede, zaključio je fudbaler Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter