0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

PREMIJER LIGA: Markec pogotkom poveo Hal ka opstanku, Svonsi ih prati u stopu dok Midlzbro posustaje! (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.17 u 18:00

Fudbaleri Hala slavili su na domećem terenu nad ekipom Votforda rezultatom 2:0, a veliku ulogu u ovom trijumfu imao je Lazar Marković koji je postigao svoj drugi pogodak po povratku u Englesku.

Potencijalni reprezentativac Srbije je postigao prvi gol za „Tigrove“ na ovom meču u 62. minutu utakmice i tako najavio veliku pobedu svog tima u grčevitoj borbi za opstanak, iakosu od 25. minuta igrli sa igračem manje zbog isključenja Omara Nasija.


Lazar Markovic Goal HD – Hull City 1-0 Watford… by eurofoot2

Devet minuta kasnije prednost je sjajnim pogotkom sa dvadesetak metara duplirao Samjuel Klukas i tako potvrdio da tri boda ostaju u Halu, koji je tako zadržao dva boda prednosti u odnosu na Svonsi koji je takođe slavio ovog popodneva.


Sam Clucas Goal Hull City 2-0 Watford 22.04… by fotlive

Labudovi su takođe na domaćem terenu slavili identičnim rezultatom 2:0 protiv Stouka, golovima Fernanda Ljorentea u 10. i Toma Kerola u 70. minutu pa su tako ostali u aktivnoj trci za opstanak u eliti.

Do vrlo ubedljive pobede stigla je i ekipa Bornmuta koja je kod kuće slavila protiv Midlzbroa rezultatom 4:0 i tako im prema svemu sudeći čekirala kartu za Čempionšip, a u poslednjem meču ovog popodneva Vest Hem i Everton su u Londonu odigrali bez golova.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Bornmaut – Midlsbro 4:0 (2:0)

(King 2 – Afobe 16, Pug 65, Daniles 71)

Hal- Votford 2:0 (0:0)

(Lazar Marković 62, Klukas 71)

Svonsi – Stouk 2:0 (1:0)

(Ljorente 10, Kerol 70)

Vest Hem – Everton 0:0

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter