0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEKADA ‘CRNA MAMBA’, DANAS TAVAMBA: Novi ljubimac Grobara im je ovako odgovorio na Instagramu (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.17 u 10:47

Gorostasni napadač crno-belih redovan je na Instagramu, a popularnost mu je još više porasla posle fenomenalne partije u 154. ‘večitom’ derbiju i golu Crvenoj zvezdi.

– Tavamba, Tavamba, Tavamba, ti ne znaš da volim te ja… – odjekivalo je stadionom ‘Rajko Mitić’ samo par minuta posle gola kamerunskog napadača za 2:1 i, kasnije, veliku pobedu Partizana nad Crvenom zvezdom.

Mnogi stranci u crno-belom dresu čekali su po nekoliko godina na pesmu sa južne strane, a Leandre Tavamba dobio ju je posle samo nekoliko utakmica i jednog gola u derbiju.

Oduševljenje nije krio ni posle meča kada je otkrio da je u autobusu slušao samo novu pesmu Grobara, a sada im se i zahvalio u vidu snimka sa istočne strane stadiona ‘Rajko Mitić’.

– Grobari, hvala – piše uz objavljeni video.

– Nekada Kleo, danas Leo, nekada ‘crna mamba, danas Leandre Tavamba – glasio je jedan od komentara euforičnih navijača Partizana na ovaj snimak Kamerunca.

 

A post shared by Leandre Tawamba Kana (@tawamba89) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter