0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Dortmund odneo pobedu u dvoboju dve Borusije pogotkom u samom finišu

Objavljeno: 22.04.17 u 20:45

Borusija iz Dortmunda slavila je na gostovanju u Mehengladbahu protiv svojih imenjaka rezultatom 3:2 u okviru 30. kola nemačkog šampionata.

Ovu vrlo zanimljivu utakmicu obeležilo je dosta preokreta i uzbudljiva završnica u kojoj su „Milioneri“ uspeli da dođu do sva tri boda, pogotkom Rafaela Gerera u 87. minutu utakmice.

Ekipa Dortmunda je bila ta koja je i prva povela na ovoj utakmici i to pogotkom Marka Rojsa u 10. minutu utakmice. Rezultat koji je on postavio bio je na snazi do 43. minuta kada je poravnanje domaćinu doneo Lars Stindl, nakon asistencije Andrea Hana.

Početak drugog poluvremena doneo je potpuni preokret Mehengladbaha, koji je do vođstva od 2:1 stigao nakon autogola Marsela Šmelcera u 48. minutu. Međutim do novog izjendačenja se nije predugo čekalo jer je svega 11 minuta kasnije Obamejang postigao pogodak za 2:2 na asistenciju mladog Dembelea.

Kada se već činilo da su ekipe istrošile svu municiju na ovoj utakmici i da se lagano plovi ka remiju viđen je novi preokret a za njega se postarao Gerero koji je tri minuta pre kraja postavio konačnih 3:2.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter