3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ IMA SREĆE: Kompletan tim na raspolaganju, slaviće se i jubilej u Zvezdinom taboru

Objavljeno: 22.04.17 u 09:48

Desni bek Zvezde igraće svoj 100. meč, a ocekuje se isti startni tim iz 154. ‘večitog’ derbija.

Samo pobeda je računica Crvene zvezde u Kruševcu, a kako saznaje HotSport zadatak da sruše Napredak ‘pod Bagdalom’ imaće isti tim koji je poražen nedavno u derbiju.

Imao je trener Božović plan da napravi neku izmenu, ali posle tri nedelje pauze iskusni levi bek Dušan Anđelkovic nije odmah spreman za težak ispit.

Ovo gostovanje može da bude ključno u trci za odbranu titule, a svakako da će Marko Petković pamtiti grad Lazara po jubilarnom 100. meču za Crvenu zvezdu.

Desni bek polako završava misiju u crveno-belom dresu, pošto mu ugovor ističe u junu i njegov plan je da se preseli u Evropu.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Ma kakve veze OVAJ „TIM“ ima veze sa „SRECOM“, SVI znamo KO je ‘sreca’, a uskoro i NESRECA .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. U Zvezdi moraju da shvate da smo mi naviojači Zvezde a ne reprezentacije Afrike i zato ne dolazimo na Marakanu! Posle utakmice sa Partizanom sam odlučio da više ne dolazim na Marakanu. Ja i mnogi navijači ćemo ponovo početi da dolazimo kada budu igrali igrači našeg porekla. kada bude normalna situacija, neki drugi ljudi u menadžmentu. Ko hoće da gleda reprezentaciju Afrike, u dresovima Zvezde, neka izvoli! Mene više nećete videti. Sramota je što ste uradili od ugleda Zvezde, srozali ste ga na nivo punjene paprike!

    0
    0
    Odgovori
    • VI bivsi navijaci zVEZDE, a sada FMP-ea, morate vec jednom da prestanete da se lazete i da shvatite da ste sada PANTERI i da vas je coki izrentirao za njegov KK, i nedozvoljava vam vise da pratite FK .!. XXAAXXAA .!. TO je sustina RASPADA FKcz !!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter