0
Domaći fudbal

VIZIONAR: Milan Mandarić otkrio šta je rekao Radoviću po povratku u Partizan…

Objavljeno: 20.04.17 u 19:26

Prvi čovek ljubljanske Olimpije prvi je predvideo fijasko Miroslava Radovića kada se iskusni vezista vratio u Partizan prošlog leta.

Kada se Miroslav Radović prethodnog leta vratio u Humsku, mnogi su se ponadali da će pružati partije makar približne onima iz dresa varšavske Legije, pa i Olimpije, odakle se vratio u Partizan.

Međutim, bilo je i onih koji su bili skeptični, ali i pojedinaca koji su mu odmah rekli da će doživeti pravi fijasko i da će napraviti veliku grešku tim izborim.

FOTO: STARSPORT

Onaj koji mu je to rekao bio je upravo prvi čovek Olimpije, Milan Mandarić, koji je vodio tim iz Ljubljane do titule šampiona Slovenije prošle sezone.

– Velike zasluge za titulu Olimpije prošle sezone ima upravo Radović, a kada je odlučio da se vrati u Partizan odmah sam mu rekao da će to biti greška. Kasnije me je pozvao i potvrdio da sam bio u pravu. U Beogradu je bilo ludo, nije mogao da se koncentriše na fudbal i želeo sam da ga vratim u Ljubljanu, ali je ponuda Legije bila primamljivija – izjavio je Mandarić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter