5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ SUDIJSKE KOMISIJE FSS: Leonardo je zaslužio crveni karton, ali i jedan igrač Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.17 u 22:03

Bivši mahač u timu Milorada Mažića je procenio da je Danilo Grujić napravio veliku grešku u 154. ‘večitom derbiju’.
Sekretar Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije je za televiziju Arena sport izjavio da je arbitar jučerašnjeg duela trebalo dvaput da pokaže crveni karton.

Po rečima Igora Radojčića, Grujić je propustio šansu da u 50. minutu pokaže crveni karton Leonardu. Tada je Brazilac prilikom agresivnih napada Partizana po licu šakom udario Abrahama Frimponga. Sudija nije sankcionisao taj potez Leonarda, iako je ofanzivni fudbaler crno-belih već imao žuti karton u tim momentima.


(Izvor: YouTube/claudiocaniggia1000)

Drugi slučaj gde je Danilo Grujić po mišljenju Radojčića trebalo drastičnije da reaguje jeste 83. minut, odnosno situacija kada je Ričmond Boaći sa leđa nagazio Miletića i povredio igrača Partizana koji je morao na nosilima da napusti teren.

– Za prekršaj Leonarda minimalna je kazna žuti karton, a što se Boaćija tiče, to je bilo ugrožavanje bezbednosti protivnika, trebalo je da bude dodeljen direktan crveni karton, izjavio je Radojčić.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Leonardo po statistici ima 11 prekrsaja od toga jedan siguran zuti za udaranje u facu…taj leonardo pored 11 prekrsaja dobio zuti samo zbog prigovora ….toliko o pobedi i sudjenju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter