1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Turci došli na derbi po vezistu Crvene zvezde!

Objavljeno: 18.04.17 u 09:52

Ukoliko ofanzivni vezista bude opravdao očekivanja slede razgovori oko transfera.

Novi derbi je pozivnica za klubove iz Evrope da danas imaju predstavnike u loži stadiona ‘Rajko Mitić’.

Kako je HotSport ekskluzivno najavio pre desetak dana, Srđan Plavsić je na meti kluba iz Turske, koji su već ofanzivnog vezistu snimali u meču sa Spartakom iz Subotice.

Danas sledi završni čin praćenja od strane sportskog direktora Burse u društvu menadžera Zorana Stojadinovića, koji je za naš portal potvrdio ovo interesovanje.

– Za sada mogu samo da potvrdim da postoji interesovanje Burse za Plavšića, a naredni njihovi koraci tek slede. Svakako da i Crvena zvezda ima svoje finansijske zahteve – rekao je za HotSport Zoran Stojadinović.

FOTO: STARSPORT

Danas na najveći srpski stadion dolaze ekipe skauta iz Španije, Italije, Nemačke i Francuske, kao i skaut Olimpijakosa…

0
0

1 Komentara

  1. Bolesnik da li ste opet spremili neku raketu? Da li opet neki mladi zivot mora da strahuje od ovakvih huskaca/ A vi slobodno nemojte ovo objaviti jer to je vas doprinos mrznji i nasilju na stadionima. Ako vec neko vrsi cenzuru trebalo bi da ima mozga i da pisanje dusevnih bolesnika ne objavljuje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter