1
Domaći fudbal

FOTO: Partizan

LEANDRE TAVAMBA: Nikolić je ozbiljan čovek, ‘mučilo’ ga je jedno pitanje…

Objavljeno: 16.04.17 u 13:01

Napadač Partizana Leandre Tavamba se dobro uklapa u sistem Partizana, često je u startnoj postavi kod trenera Marka Nikolića za koga kaže da je dobar trener i ozbiljan čovek.

– Nema šale s trenerom u vreme kada se ozbiljno radi. Marko je „lud“ kad je na terenu. To, naravno, kažem u pozitivnom kontekstu, jer njegova želja za pobedom je neverovatna. Uvek je ozbiljan u poslu, a kada se završe obaveze, zna i da se našali, pa mi je tako nedavno posle treninga rekao: „Hej, Tavamba, kakva je to odeća, šta je to?“ Sjajno je sarađivati sa njim – istakao je Leandre Tavamba u intervjuu za Novosti.

Snažni Kamerunac je istakao da mu ne smeta što se saigrači često šale na račun njegovog stajlinga i da mu je drago što je deo emocija u svlačionici.

– Igrač sam s kojim se svi u timu šale, nemam problem da prihvatim zezanje na svoj račun. Ima mnogo načina za prozivke upućene na moj račun, počev od garderobe, pa do fizičkog izgleda. Drago mi je što mogu da donesem tu emociju timu, što mogu da se našale i znaju da se neću naljutiti.

Leandre Tavamba najviše vremena provodi sa Leonardom, ali kako kaže svi igrači su mu dobri prijatelji.

– Najviše sa Leonardom. Sa Evertonom sam isto u odličnim odnosima, ali on slabije priča engleski. Miran je i povučen tip, ali potpuno „lud“ na terenu. Viđam se i sa Jankovićem ponekad u restoranima, i to je otprilike to, mada sam stvarno sa svima u odličnim odnosima – istakao je Tavamba.

Ceo intervju sa napadačem iz Kameruna možete pročitati na Novostima.

0
0

1 Komentara

  1. Jos uvek ne mogu da definisem poziciju ovog momka u ekipi, a mislim da ni veliki majstor M.Nikolic jos nije nacisto sa tim. Za sada ga koristi za razbijanje bunkera, jer se Tawwy odlicno snalazi kao „odlagac lopti i paker golova,ali on je doveden valjda da daje golove!? On mu ga dodje kao Djekna! Hoce, ali se ne zna kad ce, a to ekipa ne trpi, ne moze da drzi igraca koji uopste nije orjentisan da sutira na gol. A tako ispada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter