0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Fenjeraš šokirao Šalke u sudijskoj nadoknadi, Nastasić i drugovi blizu opasne zone

Objavljeno: 16.04.17 u 20:18

Fudbaleri Darmštada slavili su na domaćem terenu protiv ekipe iz Gelzenkihena rezultatom 2:1 u okviru 29. kola nemačkog šampionata.

Poslenjdeplasirani tim Bundeslige, kojeg su već svi prežalili uspeo je da naprvi iznenađenje i gurne Šalke u jednu nezavidnu situaciju u finišu šampionata.

Stvari su po tim iz Gelzenkirhena krenule po zlu od samog starta, pošto je domaćin poveo već u 11. minutu utakmica pogotkom Maria Vrančića na asistenciju Helera. To je bio i rezultat prvog poluvremena a u nastavku je usledila ofanziva gostiju.

Već u 13 minutu nastavka Šalke je imao idealnu priliku za izjednačenje, ali Brugšteler nije iskoristio jedanaesterac. Ipak u 75. minutu poravnanje „Rudarima“ doneo je Koke na asistenciju Aoga.

Očekivalo se da će u samom finišu gosti krenuti u totalnu ofanzivu na tri boda, međutim u tome im je odmogao Tilo Kerer, koji je zaradio crveni karton i ostavio ih sa igračem manje na terenu.

Brojčanu nadmog Dramštad je iskoristio u trećem minutu sudijske nadoknade, kada su pogotkom Žeroma Gondorfa došli do neočekivane pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter