1
Domaći fudbal

General view of Marakana stadium in Belgrade September 9, 2009. REUTERS/Charles Platiau (SERBIA SPORT SOCCER) - RTR27WTX

BOŽOVIĆEVI PROBLEMI PRED DERBI: Zvezdin dvojac pod velikim znakom pitanja za Partizan?!

Objavljeno: 16.04.17 u 17:59

Dva dana pred najveći meč srpskog fudbala, crveno-beli suočavaju se sa kadrovskim problemima koji bi mogli da ih nateraju na prinudne promene.

Taman što je uklopio u ekipu i pronašao formu krilni napadač šampiona, Nemanja Milić doživao je povredu primicača u drugom poluvremenu meča sa Radom.

Kako trenutno stvari stoje, deluje da će ga ova neugodna povreda sprečiti da nastupi u predstojećem 154. „večitom derbiju“ koji je na programu u utorak na stadionu „Rajko Mitić“.

Potencijalne zamene za mlado krilo su nedavno oporavljeni Mihailo Ristić i Džon Ruiz. Kostarikanac se posle kraće pauze u drugom poluvremenu meča protiv Borca vratio na teren i deluje da će biti potpuno spreman za duel sa Partizanom.

Međutim nije samo povreda Nemanje Milića ono što muči trenera Miodraga Božovića. Dodatni problem crveno-beli bi mogli da imaju po levom boku, gde već par utakmice nema Dušana Anđelkovića kojeg takođe muči povreda.

Situacija oko pomenutog dvojca verovatno neće biti poznata do pred samu utakmicu, tako da nam ostaje samo da čekamo da Božović zvanično objavi tim koji će istrčati protiv crno-belih.

0
0

1 Komentara

  1. Znaci opet ce onaj mrtvi Ruiz da krene I opet cemo kao p….. da igramo. Bravo bravo samo napred. Nemoj Srnica da se setis uopste, nema potrebe. Ubaci Sikimica I Milijasa da pokrenu igru… strasno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter