0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STAV ZA SVAKU POHVALU: Kapiten Partizana pred derbi nema dilemu oko suđenja i arbitraže

Objavljeno: 16.04.17 u 23:06

Za primer drugima, da razmišljanjem svi krenu u tom pravcu.

Poslednjih godina mnogo, možda čak i previše se priča o suđenju u ‘večitim’ derbijima, mada je uistinu baš ovaj posledni jednostavno primorao mnoge da se bave arbitražom Maja Vujovića i mnogobrojnim spornim situacijama.

Ali, pred 154. ‘večiti’ derbi u to nikako ne želi da ulazi Miroslav Vulićević, kapiten Partizana, ili kako on voli da kaže, ‘nosilac trake kada nema Saše Ilića’.

– Nisam ni znao da Grujić sudi derbi, toliko o tome koliko razmišljam na tu temu. I mi i sudije smo ljudi, grešimo, svi smo pod pritiskom. Nadam se da ćemo se mi igrači na terenu nametnuti toliko da i sudijama olakšamo posao, pa da će se po završetku utakmice pričati o igračima, o dobrim potezima – rekao je Miroslav Vulićević za ‘Novosti’.

FOTO: STARSPORT

U prethodnih nekoliko derbija Vulićević je imao sjajne asistencije posle centaršuteva u 90. minutima za Nemanju Kojića i nedavno Uroša Đurđevića. O koraku više i pogotku u derbiju ne razmišlja.

– Ne znam da li je došlo vreme da postignem i gol u derbiju, neka to uradi bilo ko od mojih saigrača. Meni je lepše kada asistiram. Derbi je uvek troznak, ulog je veliki, ja logično verujem da ćemo mi uspeti da ga rešimo u svoju korist.

Vulićević je upozorio na nekoliko vrlo dobrih igrača Crvene zvezde koji će predstavljati opasnost po gol koji on brani.

– ‘Oni su u odličnoj seriji rezultata i imaju igrače koji u svakom trenutku mogu da nam naprave problem. Tu pre svega mislim na Boaćija, Vujakliju, Ruiza i Plavšića. Veoma su nezgodni i brzi igrači – istakao je Vulićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter