0
Fudbal

FOTO: DAILYMOTION PRINTSCREEN

SUPERLIGA KINE: Tri utakmice i tri promašena penala, prvenac Pata u Kini (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.17 u 16:04

U derbiju kola, susreli su se Tjanđin i Šangaj.
Meč pun zvezda i na kraju su zasluženo oba tima ponela po bod.

Vu Lej je u finišu prvog poluvremena doneo Šangaju prednost, ali gotovo ceo posao je uradio Hulk koji je prošao po desnoj strani, proigrao Elkesona koji je ostavio loptu za Leja, a on je siguran bio u završnici.

Prvo uzbuđenje u drugom poluvremenu je sudiju Ma Ninga nateralo da pokaže na belu tačku. Posle promašaja u Azijskoj Ligi šampiona Oskara, bivši igrač Čelsija je izvođenje prepustio Hulku, a on je nastavio tu crnu seriju Šangaj SIPG-a.

Prvim golom u Kini je to kaznio Pato, igrao se 59. minut kada je posle nekoliko odbitaka od defanzivaca Šangaja i stative lopta pala pod noge Brazilca koji je doneo izjednačenje i, ispostavilo se, konačan rezultat. Do kraja su se ređale prilike, najbolju je propustio Hulk koji je silovito gađao tik iznad prečke, a posebno se istakao golman Tjanđina Žang. On je dvaput Brazilcu branio stoprocentne šanse i sačuvao tim Fabija Kanavara.


1-1 Alexandre Pato Goal China Super League… by diyan-delev

Šandong je bio bolji od Pekinga, jedini gol na meču je postigao Vu Ksingan, a pre njega je Gracijano Pele već u 5. minutu susreta bio neprecizan sa bele tačke. I Henan je promašio jedanaesterac, odnosno Dočkal, ali je njegovu grešku u nastavku akcije ispravio Basogog i doneo vodstvo domaćinu. Đangsu je do boda došao preko Ramireša koji je savladao golmana u 79. minutu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Petak:
Čongkving – Guižu Žičeng 2:1 (1:0)
(Nan 10, Vu Kving – Fan Junlong 90)

Subota:
Čangčun – Šangaj Šenhua 2:3 (1:1)
(Igalo 40 PEN, 59 – Guarin 18, Sao Jundin 52, Moreno 88)

Tjanđin Kvanđian – Šangaj SIPG 1:1
(Pato 59 – Vu Lej 39)

Henan – Đangsu Suning 1:1 (1:0)
(Basogog 13 – Ramireš 79)

Šangdong – Peking 1:0 (1:0)
(Vu Ksingan 38)

Nedelja
9.30 Janbijan – Hebei
13.35 Tijanđin teda – Gvangžu Evergrande

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter