0
Evrokupovi

TOMAS TUHEL: SMS porukom su nam rekli da moramo da igramo!

Objavljeno: 13.04.17 u 00:15

Trener Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel potvrdio je reči Lotara Mateusa da ih je UEFA naterala da danas igraju utakmicu protiv Monaka u Ligi šampiona.

On je istakao da im je poruka iz Niona poslata SMS-om i da njegovi igrači nisu bili spremni da igraju utakmicu, to jest da se prave kao da je neko autobus gađao konzervom piva.

– Ekipa nije bila spremna da igra. Nisu nas ni pitali da li možemo da igramo. Samo su nas SMS-om obavestili da je odluka da se igra u sredu veče doneta u Švajcarskoj. Ne znam koje su još mogućnosti bile na raspolaganju – rekao je Tuhel i nastavio:

– Igrnorisan je naš zahtev da ne igramo večeras. Želeli smo da imamo više vremena posle onoga što se desilo sinoć. Ne samo da bismo zaboravili na taj događaj, već i da bismo se pokazali u najboljem mogućem izdanju kakvo zahteva Liga šampiona. Imao sam na raspolaganju samo 15 zdravih igrača. Zato, danas možete da ne kritikujete nikoga i bićete u pravu, ali i da kažete kako su moji igrači pravili greške i opet ćete biti u pravu – zaključio je Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter