0
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Junajted u 86. minutu ispustio pobedu, goleada na ‘Balaidosu’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.17 u 23:14

Završena su prva tri četvrtfinalna meča Lige Evrope.
Pobede su upisali Ajaks i Šalke, dok su Anderleht i Mančester Junajted remizirali.

U Amsterdamu je čovek odluke bio kapiten Ajaksa Klasen sa po golom u oba poluvremena. Prvo je Karasev u 23. minutu pokazao na belu tačku odakle bio precizan Holanđanin, a potom i u sedmom minutu drugog dela igre kada ga je proigrao talentovani Klajvert.

Posle odlične akcije Rašforda i Mihtarijana, ‘đavoli’ su imali prednost u Belgiji koju nisu uspeli da uvećaju do kraja prvog poluvremena, ali ni tokom drugog, Promašaji su ih skupo koštali, a naplatio je Dendonker na asistenciju Ivana Obradovića četiri minuta pre kraja ovog duela. Mančester ima gol u gostima, ali sumnjam da će ovaj rezultat zadovoljiti ‘gospodina Posebnog’.

Najaktivniji su večeras bili Selta i Genk na ‘Balaidosu’. Gosti su pobedi preko Butijusa u 10. minutu, da bi Sisto izjednačio već nakon pet minuta, a ubzo Aspas doneo potpuni preokret još u prvom poluvremenu. Sve je do začinio ekscentrični Šveđanin Guideti pogotkom u finišu poluvremena na asistenciju Aspasa. Nadu Genku je doneo veteran Bufel koji je smanjio na samo gol zaostatka, imalo je da se igra još više od 20 minuta ali ni to nije bilo dovoljno Genku za izjednačenje.


All Goals & Highlights HD – Celta Vigo 3-2 KRC… by RussellLerman

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

LIGA EVROPE – Četvrtfinale:

Ajaks – Šalke 2:0 (1:0)
(Klasen 23 PEN, 53)

Anderleht – Mančester Junajted 1:1 (0:1)
(Dendonker 86 – Mihtarijan 37)

Selta – Genk 3:2 (3:1)
(Sisto 15, Aspas 18, Guideti 39 – Butijus 10, Bufel 36)

21.05 Lion – Bešiktaš

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter