0
Fudbal

RUSI ZABRINUTI: Prodaja karata za Kup Konfederacija ide izuzetno loše

Objavljeno: 12.04.17 u 10:15

Zamenik premijera Rusije Vitalij Mutko rekao je danas da je zabrinut zbog spore prodaje ulaznica za fudbalski Kup konfederacija, koji će se održati u junu u četiri ruska grada.

Mutko, koji nadgleda pripreme Rusije za Kup konfederacija ovog leta i Svetsko prvenstvo 2018. godine, rekao je da je, prema podacima Međunarodne fudbalske federacije (Fifa), prodaja ulaznica u prvoj fazi ispod očekivanja, odnosno da je prodato 211.475 karata.

Za Kup konfederacija, koji počinje 17. juna, prodavaće se ukupno 695.000 karata. Druga faza prodaje počinje 19. aprila.

Mutko je za agenciju R-Sport rekao da „postoji zabrinutost oko prodaje karata“, ali da se nada da će se situacija popraviti od sledeće nedelje, kada će se karte ponovo prodavati.

Do sada su najviše ulaznica kupili ruski navijači, dok su Čileanci drugi sa oko 7.000 kupljenih karata. Na turniru učestvuju još Nemačka, Portugal, Novi Zeland, Kamerun, Australija i Meksiko. Utakmice će se igrati u Moskvi, Sankt Peterburgu, Kazanju i Sočiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter