0
Evrokupovi

NEVEN SUBOTIĆ: Užasnut sam onim što se desilo (FOTO)

Objavljeno: 12.04.17 u 16:37

Fudbaler Borusije Dortmund i nekadašnji reprezentativac Srbije Neven Subotić rekao je da je užasnut bombaškim napadom na klupski autobus.
– Dragi prijatelji, užasnut sam onim što se desilo mojim kolegama u Borusiji. Ujedno osećam i olakšanje što se nije bilo težih posledica. Mislima sam uz svoje kolege i navijače Borusije. Želim vam sjajnu fudbalsku predstavu večeras, koju ne bi trebalo da otkazujemo zbog ovakvih maloumnih akcija, napisao je Subotić na svojoj strani na Fejsbuku.

On trenutno igra na pozajmici u Kelnu. U Borusiju je došao 2008. godine i odigrao 192 utakmice za „milionere“.

Klupski autobus Borusije Dortmund napadnut je u sredu uveče, kada su u njegovoj blizini odjeknule tri eksplozije. Jednom igraču tima je slomljena ruka i povredjena šaka, a teže posledice su izbegnute jer je klub imao armirana stakla.

Zbog toga je otkazan meč Borusije i Monaka u Ligi šampiona. Građani Dortmunda i okoline ponudili su posle toga navijačima francuskog kluba smeštaj tokom noći.

– Osećam i zahvalnost i poštovanje prema navijačima Borusije, koji su tako gostoljubivo prihvatili navijače Monaka sinoć. To je jedno moćno dostignuće. Zato, napred fudbal, naveo je Subotić i dodao pozdrave i povređenom policajcu.

Prva utakmica četvrtfinala Lige šampiona između Borusije i Monaka igra se u sredu od 18.45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter