1
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

‘ZMAJEVI’ UZELI ZALET: Stolica ‘preporodio’ Voždovac za plej-of (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.17 u 22:18

Tim sa Dušanovca je obezbedio igranje u plej ofu, a u četvrtak će snage odmeriti sa Čukaričkim u ligaškom delu prvenstva.

Od kako je Ilija Stolica preuzeo Voždovac, ovaj tim beleži sjajne rezultate u Superligi.

Da se računa samo drugi krug utakmica, sa devet pobeda bi ‘zmajevi’ na tabeli bili odmah iza Partizana i Crvene zvezde.

– Prezadovoljni smo rezultatima svi u klubu, počev od predsednika Marka Zdravkovića, preko svih nas u klubu koji radimo u organizaciji. Ciljevi su se iz godine u godinu menjali, počev od opstanka u ligi, preko plasmana u plej of do situacije da smo već u plej ofu i sledeći cilj je Evropa, kazao je generalni direktor. U tom 15. kolu smo bili veoma blizu Borca i Novog Pazara, te nam je cilj bio samo opstanak u ligi. Od dolaska Ilije Stolice sa svojim stručnim štabom sa igračima koji su već selektirani, postignut je ogroman rezultat, Goran Grkinić.

Voždovac je dobrim fudbalom vratio publiku na tribine, pa je i poseta navijača ovog tima povećana za dva i po puta, uspeh je uspešno organizovanje mečeva visokog rizika ‘na krovu’, a i povećan broj partnerstva i sponzorstva.

– Čestitam svima u klubu, čestitam saigračima i stručnom štabu na plasmanu u plej of. Ipak nismo završili svoju priču, nećemo stati na ovome, Voždovac je na mestu koje zaslužuje, a posle prikazanih igara i posle ostvarenih rezultata smo prilici da očekujemo još bolje rezultate i nadam se da ćemo se videti na konferenciji povodom ulaska u Evropu, nadovezao se kapiten tima Miloš Pavlović.

Kada je Ilija Stolica seo na klupu superligaša, Voždovac je krenuo bolje da igra i beleži uspehe u domaćem takmičenju tako da su sada i evropska očekivanja realna ‘na krovu’.

– Svi imamo svog udela, svako je izneo deo tereta. Počev od ekonomata, preko organizacionog dela, do stručnog štaba, uz podršku predsednika i direktora. Fudbal je timski sport, kako na terenum takoi u stručnom štabu. Svi delujemo kao tim. Ključ uspeha je svakako podrška u klubu. Velika mi je čast da budem u ovom klubu. Ovo je klub koji ima uslove u svakom pogledu. Ovde se vrlo jasno zna gde se troši svaki dinar i koliko klub želi da napreduje, rekao je šef struke Voždovca.

(Izvor: YouTube/Sportnetwork TV)

0
0

1 Komentara

  1. Auh,bre, kokodakanja!OK, jeste za mali klub to uspeh, ali ne preterujte. Nastavite tako dobro. A osam ljudi u struci je glupost, bas se pitam sta sve onirade>

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter