0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda ‘igrala poker’ na Banjici, Rad nije imao ‘keca u rukavu’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.17 u 18:53

Lep fudbal se danas igrao na stadionu ‘građevinara’ u 29. kolu Superlige.
Crvena zvezda je rezultatom 4:0 porazila Rad.

Srđan Plavšić je postigao jedini gol u toku prvog poluvremena, i tako prekinuo seriju promašaja oba tima. Ričmond Boaći je pre gola ‘atomskog mrava’ imao nekoliko sjajnih pozicija da postigne gol ali je bio neprecizan.

FOTO: STARSPORT

Posle pauze su oba tima nastavila sa ofanzivnom igrom, domaćin je uglavnom čekao šansu iz kontra napada ali nije bio uspešan. Aleksandar Luković je u kaznenom prostoru oborio Miloševa, a u situaciji u kojoj je Nikolić mogao da pokaže i na belu tačku, odmahnuo je rukom.

Poslednja trećina utakmice je bila potpuno u znaku crveno-belih. Prvo je Mihailo Ristić prodorom sa levog boka savladao Mirkovića, a isto su potom uradili Plavšić po drugi put i Marko Petković.

(Izvor: YouTube/AM Video7S)

Plavšić se nakon odbitka našao na pravom mestu i postigao drugi pogodak danas, dok je Petković nakon izvanrednog centaršuta Kange zatresao mrežu domaćina.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

RAD – C. ZVEZDA 0:4 (0:1)
(Plavšić 34, 70, Ristić 65, Petković 73)

RAD (4-2-3-1): Mirković, Vico, Maraš, Pajović, Radivojević, Ćulum, Denić (od 61. Ljubinković), Rodić, Veselinović (od 60. Petković), Mladenović, Milošev.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Manojlović – Petković, Frimpong, Luković, Ristić – Le Talek, Donald (od 77. Milijaš), Milić (Milošević od 46), Kanga, Plavšić – Boaći.

[/stextbox]

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter