0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PRAVO SA UTAKMICE: Golman Crvene zvezde ulepšao rođendan malom Deliji imenjaku (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.17 u 21:34

Sjajan gest sekretara Crvene zvezde Gorana Negića i golmana Filipa Manojlovića, koji su bili gosti na rođendanu malog zvezdaša Filipa.

Kao i prošle godine, kada je gost bio Luis Ibanjez, portal HotSport i Fudbalski klub Crvena zvezda napravili su iznenađenje za malog fudbalera, a velikog zvezdaša Filipa, koji je danas proslavio svoj deveti rođendan.

Golman srpskog šampiona Filip Manojlović obradovao je imenjaka poklonom, koji mu je doneo pravo sa utakmice na Banjici gde su crveno-beli danas savladali Rad sa 4:0.

Veliku zaslugu za ovo iznenađenje imao je sekretar Crvene zvezde Goran Negić, koji je sve organizovao i izašao u susret da ulepša najlepši dan malom Filipu.

HotSport i slavljenik uzvratili su poklone Filipu Manojloviću i Goranu Negiću majicama u znak zahvalnosti. Nije izostalo ni oduševljenje malih drugara na rođendanu kada su ugledali gosta.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter